15 березня 2023 року студенти та викладачі Придніпровського інституту «МАУП» взяли участь в онлайн-семінарі «Із Шевченком у серці», присвяченому 209-й річниці від Дня народження Тараса Шевченка.

У доповіді старшого викладача Поркіної Л. А. йшлося про особисте життя й творчість письменника, розглядався образ жінки-українки в творах Т. Г. Шевченка.

Доповідь старшого викладача Комар Л. В. була присвячена проблемі переосмислення та формування нового суспільного сприйняття образу Кобзаря.

Під час заходу лунали уривки з творів Т. Г. Шевченка, а студентка 3-го курсу Анастасія Понкратова щиро й проникливо декламувала вірш «Мені однаково».

Старший викладач Луканська Г. А. провела інтелектуальну вікторину, до якої активно долучилися всі учасники заходу та визначили власну обізнаність у поетичних творах Кобзаря.

Неможливо переоцінити значення Тараса Шевченка для українського народу. Він передав нам у спадок свою безмежну любов до України. Його дух волелюбства й нескореності живе в кожному з нас, запалює наші серця, спонукає до боротьби. Із Шевченком у серці ми наближаємо перемогу. Слава Україні!

Снимок экрана (289)
Снимок экрана (284) (1)
Снимок экрана (283)
Снимок экрана (287)
Снимок экрана (282)
Снимок экрана (286)
previous arrow
next arrow