18 травня 2023 року увесь Світ відзначає чудове та відносно молоде свято – День Вишиванки. Сьогодні, вишиванка – це не просто сорочка чи візерунок. Кожен її стібок свідчить про понад рік стійкості, самопожертви та мужності у боротьбі за незалежність та мир.

Відзначати День вишиванки почали лише в 2006 році. Автором такої ідеї була студентка Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Леся Воронюк. Спочатку, у цей день вишиті сорочки носили тільки невелика група студентів, проте згодом свято набуло популярності не тільки в Україні, а й закордоном, ставши спочатку всеукраїнським, а згодом і всесвітнім.

Вишиванка – скарб українського народу. ЇЇ візерунки різняться залежно від регіону та історичного минулого його населення. Проте, незважаючи на таке різноманіття, усі різновиди орнаментів та символів гармонійно сплітаються між собою у єдиний генетичний код нації.

Адміністрація, професорсько-викладацький та студентський колективи Міжрегіональної Академії управління персоналом щиро вітають всіх патріотів України, включаючи тих, хто знаходиться за її межами із цим весняним та знаменним днем!

Щиро бажаємо кожному українцю із сердечною теплотою та щирістю шанувати державне, народне та культурне надбання нашої Батьківщини!

Слава Україні!