У Придніпровському інституту ВНЗ “ МАУП” серед сміху та невпинної радості відбувся захоплюючий квест “День першокурсника-2023”, який змінив бачення навчання і дружби. Ця неповторна подія стала можливою завдяки студентам 2го курсу спеціальності “Менеджмент”, які вклали в цей захід свою душу, енергію та талант.

Чотири неймовірні локації стали тими магічними воротами, які відкрили перед першокурсниками світ нових можливостей та розкрили нові навички. Настільний теніс вимірювався не лише забитими м’ячами, а й дружбою та справжнім командним духом.
Гра “Загадки Бібліотечного пошуку” перетворила команди на детективів в пошуках підказок та відповідей, розкриваючи таємниці книжок. Локація “Розсміши чим зможеш” стала справжнім випробуванням гумору та сміху, який об’єднав першокурсників ще сильніше. А гра “Хто я?” перетворилась на захоплююче спілкування, де кожне питання – це нове відкриття.

Тут не було переможців чи переможених – були тільки люди, які разом переживали кожен емоційний зліт, сміх і радість перемоги.