Придніпровський інститут ВНЗ “Міжрегіональна академія управління персоналом” став ареною для зустрічі між молодими маркетологами та Віталієм Куцоконем, директором ТОВ “Компанія “Бульвар”. Захід “Тенденції у сучасному маркетингу” відбувся 12 грудня 2023 року в актовій залі інституту.

Під час зустрічі Віталій Васильович розповів студентам про останні тренди у сфері маркетингу, поділився власним досвідом роботи та презентацією про сучасні маркетингові тенденції у роботі друкарні та рекламної агенції, а також надав цінні поради щодо побудови успішної кар’єри. Студенти мали нагоду задати свої запитання та отримати відповіді від професіонала.

«Ми високо цінуємо співпрацю з такими провідними компаніями, як ТОВ “Компанія “Бульвар”. Подібні зустрічі дають нашим студентам унікальну можливість дізнатися більше про вимоги сучасного ринку праці та отримати практичні рекомендації від досвідчених фахівців», – зазначив Валентин Гноєвий, завідувач кафедри економічного проєктування та маркетингу Придніпровського інституту ВНЗ “МАУП”.

Захід став черговим кроком у зміцненні партнерських зв’язків між Придніпровським інститутом та бізнес-спільнотою, спрямованих на підвищення якості підготовки майбутніх маркетологів.