25 червня 2024 року відбулося планове засідання кафедри економічного проектування та маркетингу Придніпровського інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП».

Одним з основних пунктів порядку денного було обговорення змін у ряді стандартів вищої освіти, які були внесені профільним міністерством у попередній період.

Також на засіданні були підведені підсумки 2023-2024 навчального року та окреслені основні напрями роботи на наступний навчальний рік з урахуванням поточних результатів та досвіду. Присутні дали оцінку стану та результатам  підготовки здобувачів вищої освіти за ОПП «Маркетинг» та «Економіка» і визначили характер змін, які доцільно внести у вказані освітні програми. До обговорення також були запрошені члени студентського активу спеціальностей «Маркетинг» та «Економіка», які висловили свою думку щодо заявлених змін, та внесли власні пропозиції.

У підсумку засідання було складено план роботи на 2024-2025 навчальний рік, сформовано пропозиції щодо напрямів проведення наукових та методичних  семінарів та тематики програм підвищення кваліфікації викладачів кафедри. Також було внесено пропозиції щодо посилення якості фахової підготовки здобувачів зі спеціальностей, підготовка яких здійснюється викладачами кафедри.

Відзначимо плідну співпрацю професорсько-викладацького складу кафедри зі здобувачами спеціальностей «Маркетинг» та «Економіка» та побажаємо їм успіхів у подальшій роботі.