Відбулося засідання робочої групи, внутрішніх та зовнішніх стейкхолдерів зі спеціальності 231 Соціальна робота першого (бакалаврського) рівня. Засідання відбулося в режимі он-лайн на платформі Zoom у форматі дискусії. Під час зустрічі обговорювали динамічні зміни, які відбуваються в законодавстві у сфері надання соціальних послуг. Також було розглянуто широке коло питань, які стосуються якості підготовки здобувачів, вимоги до компетентностей, працевлаштування випускників.

Директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Автозаводського департаменту соціального захисту населення та питань АТО виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Полтавської області,  роботодавець Дзюба Л.І. зазначила, що забезпечення реалізації державної політики у сфері соціально-трудових відносин, обслуговування громадян, які потребують допомоги та соціальної підтримки залишається одним із пріоритетних завдань соціального захисту населення. Це є особливо актуальним у сучасних умовах, адже в Україні щорічно зростає кількість осіб, які потребують різного роду соціальних послуг. Тому потреба у висококваліфікованих фахівцях з соціальної роботи та соціального забезпечення буде мати тенденцію до зростання.

Також обговорили план роботи зі стейкхолдерами на 2022-2023 навчальний рік. Результатами обговорення стали пропозиції щодо проведення спільних науково-практичних заходів для підвищення рівня фахової підготовки здобувачів.

Щиро дякуємо всім учасникам засідання за зустріч, за зважені та конструктивні позиції, фахові коментарі та готовність співпрацювати і надалі!

111
888
previous arrow
next arrow