9 листопада 2022 року кафедра соціальної роботи та мовної підготовки провела захід з нагоди Дня працівників соціальної сфери, який відзначають в Україні у першу неділю листопада.

До участі у заході були запрошені психолог, кандидат психологічних наук, доцент, доцент кафедри психології, педагогіки та філософії Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського Літвінова Ольга Володимирівна та завідувачка відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування Пилипенко Людмила Віталіївна.

          На зустрічі обговорювалися такі питання, як психологічна підтримка та допомога дітям під час війни. Пані Ольга розповіла про різноманітні методи і прийоми роботи з дітьми, які постраждали внаслідок воєнних дій.

Людмила Пилипенко ознайомила слухачів про особливості роботи територіального центру під час військогового стану, про проблеми, з якими зараз зіткнулися сотні тисяч українців.

Наприкінці зустрічі усі учасники зазначили, що піклування про ближнього повинно стати нормою нашого повсякденного життя. Дякуємо всім, хто воює і працює заради перемоги України!

Знімок екрана (502)
Знімок екрана (498)
Знімок екрана (500)
previous arrow
next arrow