3 квітня 2023 року виповнюється 34 роки від дня заснування Міжрегіональної Академії управління персоналом. У цей день, сповнений для усієї Академічної родини радісним трепетом та вірою у процвітання, хочемо від усього серця привітати працівників, професорсько-викладацький та студентський колективи з цією значущою річницею.

Святкуючи власний День народження, кожній людині властиво підбивати підсумки, висловлювати подяку, будувати плани.

Станом на сьогодні, МАУП – найбільший недержавний заклад вищої освіти, який об’єднує у тісній співпраці регіональні підрозділи по всій території України. Завдяки цілеспрямованості, креативності, високому рівню професіоналізму, збереженні закладених академічних традицій, розробці нових напрямків діяльності та тісній міжнародній співпраці, колектив Академії успішно досягає поставлених цілей, підкорюючи нові освітянські висоти. Пріоритетом своєї діяльності Академічна родина вбачає виховання свідомого покоління студентства, висококваліфікованих різногалузевих фахівців, здатних до реалізації власного потенціалу, розвитку вітчизняної науки та сфери власної професійної діяльності.

Висловлюємо глибоку вдячність засновнику та Голові наглядової ради Міжрегіональної Академії управління персоналом Георгію Щокіну та Президенту Академії Ростиславу Щокіну за плідну працю на благо держави, вагомий внесок у розвиток освіти й науки, турботу про розвиток МАУП. Бажаємо Вам міцного здоров’я, душевних і тілесних сил, невичерпної енергії та щедрої допомоги десниці Божої у всіх добрих справах та починаннях.

Для усього колективу Академії зичимо взаєморозуміння, любові, натхнення, внутрішнього миру та спокою, примноження накопиченого досвіду та здобутків, найвищого рівня наполегливості та віри у перемогу знання, добра, України.

Слава Україні! Vivat Academia!