01 жовтня у нашому інституті відбулась цікава зустріч з Салінка Антоном – фахівцем у сфері маркетингу з багаторічним практичним досвідом роботи, який наразі працює менеджером зі збуту у компанії «Маркет-Він». Захід був присвячений питанням, які вивчаються у рамках навчальних курсів «Маркетинг», «Маркетингові дослідження» та «Маркетингові комунікації».

На зустрічі були присутні студенти першого, другого та третього курсів економічних спеціальностей, які із непідробним інтересом слухали розповідь про роботу Антона на різних посадах у торгівельних компаніях, де він виконував комплекс маркетингових завдань, повʼязаних із дослідженням ринків збуту компанії, відповідав за комунікації з постачальниками та споживачами їх продукції. Його розповідь була насичена безліччю прикладів та реальних ситуацій, з якими стикається фахівець маркетингу у своїй щоденній практичній діяльності.

Інтерес з боку присутніх студентів посилювався й тим, що Антон у минулому був студентом нашого навчального закладу, тому кожен у своїй уяві мав можливість поставити себе на його місце та окреслити перспективи свого професійного шляху фахівця-маркетолога.

Присутні тепло подякували гостю за цікаву та яскраву розповідь. У відповідь Антон запропонував всім бажаючим під час канікул спробувати себе у ролі торгівельного агента своєї компанії та отримати цінний досвід роботи фахівця у сфері маркетингу.